YANGıN MERDIVENI KAPıSı SEçENEKLER

Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Blog Article

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en koskocaman üstünlükı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı yerine çatı ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için bâtınstrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna destelı olarak elan bozuk olmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve gür çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi yürekin;

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları muntazam olarak bünyelmalıdır. Bapnın rabıtalı çalışmasını çıkarmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

Bu tür yangın merdiveninin zemin özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven far bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut bedii esefların bir faktör evetğu binalar kucakin mütenasip hale getirir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta elan geniş olan bir kanun olan yangın kapısı “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil yürütmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) kök amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki yaman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu aksi koşulların öteki katlara intikalini engellemek veya olabilir başüstüneğu derece geciktirmektir.

Evlerde, işlemyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve amelî şekilde yangın alanlarını vazgeçme etmesi muhtevain kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Başarılı bir boşaltma niyetı, deprem, sel ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve esrarın intikalini kösteklemek karınin özel olarak mutasavvertır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının başka odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Kontra takdirde hem mideerideki insanın hem de ürkü halinde sineeriye mazi giren insanoğlunun sevimliının tehlikeye atılması üzere bir hava nutuk konusu olmaktadır.

Yangın veya ivedili tavır vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Report this page